מרק אפונה הולנדי   Leave a comment

מרק אפונה הולנדי

מרק אפונה הולנדי

החומרים:

1 ק"ג אפונה ירוקה יבשה חצויה

200 גרם בשר שמן מעושן חתוך לרצועות

8 צלעות בקר שמנות

21/2 ליטר מרק עוף צח

5 ראשי סלרי קלופים, חתוכים לקוביות

4 בצלים קצוצים

1 כוס פטרוזיליה קצוצה

2 גזרים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות

2 כרישות פרוסות דק

מלח

פלפל שחור טחון טרי

6 נקניקיות שמנות פרוסות עבה

חומרים למרק אפונה הולנדי

אופן הכנה:

משרים  את האפונה במים קרים למשך לילה ומסננים.

שמים בסיר גדול את המרק, האפונה, צלעות ובשר מעושן, שורש סלרי, מלח ופלפל,

מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעתיים.  מערבבים מדי פעם. אם יש צורך מוסיפים מים.
מוסיפים לסיר את שאר החומרים בצל, גזר, כרישה ופטרוזיליה, מערבבים וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.

מוציאים את הצלעות מהסיר, מסירים את הבשר מהעצמות, חותכים לקוביות ומחזירים לסיר   מוסיפים לסיר את הנקניקיות, מבשלים יחד עוד כמה דקות

מקררים ואוכלים רק למחרת   אחרי שמחממים

בתאבון

About these ads

אשמח לתגובתכם,יום נפלא

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

הרשמה

קבל כל פוסט חדש ישירות לתיבת הדואר הנכנס.

הצטרפו אל 32 שכבר עוקבים אחריו

%d בלוגרים אהבו את זה: